Esztergaszerszámok2019-11-28T14:19:34+02:00

FIGYELEM! Tudta, hogy az általunk forgalmazott esztergaszerszámokat

INGYENESEN tesztelheti?

RÉSZLETEK

Cégünk több, mint 5 éve foglalkozik Német és Svájci szerszámgyártó vállalatok képviseletével. Mi nem csak értékesítünk, hanem kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szerszámot és segítünk beállítani a technológiát.

A következő gyártók hivatalos magyarországi viszonteladói vagyunk:

A gyár alapítása az 1860-as évre nyúlik vissza, így olyan tradicionális cégről van szó, mely a híres Svájci precíziós alkatrészgyártásra, óragyártásra és orvostechnikai gyártásra alapul. Önök előtt is ismert tény, hogy a hosszautomaták terén nagyon sok mindent lehet még ellesnünk a Svájciaktól. A szerszámaikat hosszú évek alatt tökéletesítették, így a standard ISO lapkák mellett az Utilis büszkélkedhet az általa kifejlesztett és gyártott Multidec® márkával. A speciálisan kiképzett lapkákkal a klasszikus esztergálás mellett örvénylő menetmegmunkálásra is van lehetőség.

Segítségére lehet az Utilis által biztosított örvénylési kalkulátor, vagy az esztergálási kalkulátor.

A másik figyelemre méltó szerszámuk, melyet 2013 szeptemberében mutattak be az EMO vásáron, a belső hűtéses késtartó. (Multidec Lube®).

Ezzel a rendszerrel nem szükséges drága, belső hűtéssel ellátott késszárakat vásárolnia. 1 db ilyen egyedi egységünk ára közel megegyező egy belső hűtéses késszár árával, viszont egy egyszeri befektetéssel Ön a Multidec Lube rendszerrel egy szabványos késszárat is használhat magas nyomású hűtéssel.

A 2019-es év legfrissebb újdonságai:

typhon® levegővel működtethető alkatrész tisztító

A légmeghajtású typhon® egység CNC gépek és vizsgáló állomások közelében használható, munkadarabok olajos maradványoktól, kosztól és forgácstól való megtisztítására. A maradványokat  vákuummal gyűjti össze egy konténerben újrahasznosításra.

Multidec®-Endfix szálvég-hegyező

A Multidec®-Endfix rendszer (szálhegyező) egyenes és hajlított szálanyagok, csövek végének megformázására lett kialakítva. A vágási formák HSS vagy keményfém betétekből az UTILIS standard vagy az egyedi profil szerint köszörülhetőek.

Az Utilis katalógusát IDE kattintva tekintheti meg.

A szorítópatronok és vezetőhüvelyek területén a Britsch 1988-óta jól ismert név. Német minőség, mégis kedvező ár. A 20.000 db különféle megfogóból 95% raktáron található, melyeket 48 órán belül házhoz szállítjuk Önöknek. Mindezek mellett egyedi megfogókat, kilökőket is gyártanak, melyek egyeztetésében Magyar nyelven segítjük Önöket.

A Britsch katalógusát ide kattintva érheti el.

Az 1905-ben alapított cég jelenleg már 1.900 főt foglalkoztat. Gépgyártás, alkatrészgyártás mellett számunkra kiemelten fontos területük a köszörű gépek támasztó/vezető lécei. Ezek az alkatrészek acél lapon, profilozott, keményfém betétekből épülnek fel. Mind új és újragyártást, mind felújítást vállalunk ezen termékekre. Német minőség, Német éltartalom.

Az 1967-ben alapított családi vállalkozás többek között standard és egyedi megfogókat gyárt hosszesztergákhoz, de tapasztalataink alapján a forrasztott lapkás késeik verhetetlenek ár/érték arányban a piacon. Szériagyártás esetén sokszor még gazdaságos a forrasztott lapkás kések használata. Csak abban az esetben javasoljuk, ha van az üzemben szerszámköszörűs szakember. A technológiát folyamatosan modernizálta a Wibemo, így mind a késszárak anyaga, a keményfém, és a bevonat anyaga tökéletesen kiválasztható a megfelelő anyagminőséghez és megmunkálási típushoz.

INGYENES TESZTELÉSI LEHETŐSÉG!

Olyan mértékben bízunk az általunk képviselt gyártók termékeiben, hogy INGYENES tesztelési lehetőséget biztosítunk!

Telefonszámunk: +36-70-397-6402

Email címünk: info@comcon.hu

Felveheti a kapcsolatot velünk a lenti gombra kattintva is.

  • 1.Vegye fel velünk a kapcsolatot

  • 2.Pontosan írja meg nekünk:

    – a gép típusát
    – a hűtés típusát
    – és küldjön egy “butított” műszaki rajzot

  • 3. Kollégánk egyeztetni fog Önnel a teszteléssel kapcsolatban.

KATTINTSON IDE ÉS VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Megválaszoltuk a felmerülő kérdéseket:

IGEN! Szerszámaink Svájci és Német precizitással készülnek. A kiválasztásukban mint mi, mint a kinti csapat segít, ezért amelyik szerszámot javasoljuk Önnek, azért garanciát is vállalunk. A személyre szabott szerszám és technológiai paraméter javaslatunk után elvisszük Önnek a szerszámot és segítünk beállítani.

Ha elégedett vele, akkor üdvözöljük vevőink között. Ha mégsem, akkor javasolunk másik szerszámot a felmerült probléma függvényében.

Kizárólag olyan gyártókkal dolgozunk, akik a jövőt kutatják és nem a múltban élnek. Folyamatosan új megoldásokkal, szerszámokkal jelentkezünk, mely által Ön hatékonyabban tud gyártani és technológiai, gazdasági előnyhöz jut. Válassza a jövő útját!

Örömmel találkozunk mindig eddigi és leendő vevőinkkel. Ezt jelenlegi vevőink is alátámasztják.

Ha kérdése merülne fel, szívesen fogadjuk hívását vagy e-mail-jét. Igyekszünk mihamarabb megválaszolni és személyesen egyeztetni róla.

Mi már közel 15 éve foglalkozunk gyártással. Saját bőrünkön tapasztaltunk már problémákat és voltak álmatlan éjszakáink a megoldások miatt.

De ebben a csapatban nem csak mi vagyunk. Baráti kapcsolatokat ápolunk a külföldi gyártó partnereinkkel és ők is szívügyüknek érzik, hogy támogassanak bennünket – ezáltal Önt is – egy-egy kihívás megoldásában.

A gyártók standard termékeinek 95%-a raktárkészleten található náluk, és megrendelés esetén azonnal szállítanak.

Vevői igény alapján azonban Magyarországon is tartunk konszignációs készleteket, így ezek már másnapra rendelkezésre állnak Önnél.

Természetesen. Ügyfeleink folyamatos visszajelzéseinek köszönhetően bátran kijelenthetjük, hogy számos vállalkozásnak sikerült időt és pénzt megspórolnunk az általunk forgalmazott szerszámokkal. Ezekről az oldal alján olvashat.

Az általunk forgalmazott esztergaszerszámok segítségével
sokan spóroltak időt és pénzt:

Megújult weboldalunkat 2017.08.23-án tettük közzé, így az új oldalra a sikertörténetek feltöltése folyamatban van!

2017-08